Eszes-Sinka Zsuzsanna vagyok, leendő elsős tanító néni. 2006-ban végeztem Győrben a tanítóképző főiskolán, tanító-művelődésszervező szakon, majd később ugyanitt fejlesztőpedagógusként szereztem szakvizsgát. A papkeszi iskola életem első munkahelye, ahol egy év kihagyással, folyamatosan tanítok. 2016-ban pedagógus minősítési eljárásban vettem részt, aminek köszönhetően pedagógus II. fokozatba kerültem. Jelenleg Szekszárdon óvodapedagógus szakon utolsó éves hallgató vagyok. Peremartongyártelepen élek, egy ötödikes kislányom van, aki szintén a Bocskai István Református Általános Iskola tanulója.

Pedagógusként és szülőként is tudom, hogy egy 6 éves gyermek életében nagy változással jár, mikor elkezdi az iskolát. Nagyon foglalkoztatnak az óvoda-iskola átmenet nehézségei. Szeretném, hogy a kis elsősök gördülékenyebben vegyék az akadályokat, hogy boldog kisiskolások lehessenek. Hiszem, hogy nyugodt, barátságos, szeretetteljes környezetben nemcsak tanítani, nevelni is könnyebben lehet. Óvó- és tanító néniként játékosan vezetem be őket a betűk és a számok világába, a tanulás rejtelmeibe. 

Jelenleg a 4. osztály osztályfőnöke vagyok. Az egész napos iskolai program, ami iskolánkban az egész alsó tagozatot átöleli, biztosítja a későbbi tanulás sikerességét. A tanítási órák változatosságát, színességét a tantermem digitális eszközei támogatják. „Okosfal” segíti a játékos, de színvonalas oktatást.Iskolánkban az idei tanévtől igény szerint a 2. osztálytól zeneiskolai oktatás folyik. A zeneórákra a tanulóink az iskolában töltött idejükben járnak.

Ha szeretnék, hogy gyermekük egy családias iskolába töltse el iskolai éveinek meghatározó korszakát, ismerjenek meg bennünket az Iskolaváró foglalkozásokon!